Bayern – Besiktas

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Bayern München är dominanter i den tyska klubbfotbollen. Bayern tillhör de stora världslagen i Europa och som oftast är de en titelaspirant, även i årets Champions League. Deras gruppspelsmatcher slutade med fem vinster och ett kryss. Med det kom man bakom Paris Saint-Germain samt en bra bite före Celtic och Anderlecht. Tyskarnas stora avbräck är på förstamålvakten Manuel Neuer.

Besiktas förtjänar enormt med respekt för deras spel i Europa hittills, inte bara för resultaten i sig utan för hur de kammats hem med frejdighet och ett effektivt anfallsspel. Nu borde laget emellertid får det lite väl tufft, mot en av världens främsta fotbollsaktörer. Alla matcher inräknade har Bayern München vunnit 15 matcher på raken och det är inte sällan som siffrorna skjuter rakt upp i höjden.

Jag spelar på Bayern München -2,0 (Asian Handicap) till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Bayern – Besiktas
  • Speltips: Bayern -2,0 (AH)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 20/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar