Dynamo Kiev – Besiktas

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dynamo Kiev har varit långtifrån någon slagpåse, utan förlorat flerta täta matcher och fallit mycket på den avtrubbade offensiven. Två oavgjorda och tre förluster är resultatraden. På dessa matcher är facit två snåla mål framåt. Detta innebär att Kiev innehar jumboplatsen och således bara spelar för prestigen.

Besiktas är de enda i gruppen som undvikit att förlora. Samtidigt är fyra oavgjorda matcher knappast något att skryta med. De har visat prov på god moral vid upprepande tillfällen, som när 0-3 hämtades in till 3-3 mot Benfica senast. Besiktas har allt att spela för och kan mycket väl behöva vinna för att avancera vidare till slutspelet.

Jag spelar raka tvåan till 2,40 @ NordicBet.

  • Match: Kiev – Besiktas
  • Speltips: Besiktas (2)
  • Odds: 2,40 @ NordicBet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar