Malmö – Dynamo Kiev

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö är väldigt starka på hemmaplan. Endast en tävlingsförlust på de 22 senaste hemmamatcherna. Hemmalaget kommer troligen till denna match med pigga ben. Man har fått vila sedan avslutningen och endast spelat en cupmatch respektive en träningsmatch. Marcus Rosenberg gör sista matchen på Stadion och både han och lagkamraterna kommer förmodligen satsa på tre pinnar här.

Dynamo Kiev är en av de största klubbarna inom toppfotbollen i Ukraina. I dagsläget parkerar laget på andraplats i ligan och har spelat in 30 poäng. Försvarsspelet är kanske det som har imponerat mest, då man ofta täpper igen matcherna. I EL-gruppen ligger man en poäng framför just Malmö. Laget lär nog gå för seger och det kan naturligtivs öppna upp möjligheter för Malmö.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,56 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Kiev
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,56 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 28/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar