Dynamo Kiev – Ajax

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dynamo Kiev har kapacitet, inte minst på hemmaplan. Man skapade dessutom ett flertal målchanser i bortamötet. Mötet senast slutade med 3-1-förlust. Nu är dock förutsättningarna bättre med fördelen av hemmaplan. Något som talar för Kiev är just styrkan hemma i Ukraina. Laget rapporteras ha hela truppen intakt här ikväll. Ajax saknar med största sannolikhet David Neres samt Joël Veltman.

Ajax har ett extremt spännande offensivt som defensivt lag. Om de väl når Champions League kan man överraska och deras aktier ser även solida ut i holländska Eredivisie. Senast krossade man Emmen (5-0). Med ett par erfarna nyförvärv från Premier League som Daley Blind, ser de alltmer stabila ut, men det är fortfarande främst offensivt som klassen finns. I laget finns Dusan Tadic och Klaas-Jan Huntelaar.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Dynamo Kiev – Ajax
  • Spel: BLGM 
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 28/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar