Sturm Graz – Ajax

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Sturm Graz tillhör topplagen i Österrike, men har samtidigt haft svårigheter under senaste säsongerna. För tillfället är Salzburg dominanter i landet. Förra säsongen slutade laget på säkra andraplatsen, vilket innebar att Sturm Graz fick chansen att utmana bland de största klubbarna. Sturm Graz kanske inte ska betraktas som en lättviktare, men österrikisk klubbfotboll håller emellertid en ganska låg nivå.

Ajax vann på Amsterdam Arenamed med två mål mot noll och har alltså skapat en brant uppförsbacke för gästerna, som dessutom inte lyckades pryda målprotokollet, något som är kritiskt i den här typen av dubbelmatcher, att hitta nätet även på resande fot. Det finns en hel del namn av klass hos holländarna, flera som spelat på större scener i karriären och således hunnit skrapat ihop rejält nyttig erfarenhet.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ bet365.

  • Match: Sturm Graz – Ajax
  • Spel: Ajax (2)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 1/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!