Galatasaray – Besiktas

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Galatasaray är inför denna omgång på tredjeplatsen, med tre pinnar upp till såväl tvåan Basaksehir som serieledande Trabzonspor. Fortfarande tätt och spännande bland toppstriden av den turkiska ligan, öppet inför avslutningen. Galatasaray har en toppform, radar upp segrar på löpande band och har blivit en del av titelracet. Hemmalaget kommer självklart gå för tre poäng här ikväll.

Besiktas kan desvärre glömma titelstriden. Vid en prickfri serieavslutning skulle de åtminstone kunna kamma hem en topp fyra-placering och således landa en av de biljetter som leder ut i Europa. Redan här kniven mot strupen. På skadelistan i bortalaget hittas Dorukhan Tokoz samt Douglas. Galatasaray har Christian Luydindama. Jag förväntar mig en tät match här.

Jag spelar på under 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,65 @ bet365.

  • Match: Galatasaray – Besiktas
  • Spel: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,65 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 15/3