Galatasaray – Besiktas

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Galatasaray är inför denna omgång på tredjeplatsen, med tre pinnar upp till såväl tvåan Basaksehir som serieledande Trabzonspor. Fortfarande tätt och spännande bland toppstriden av den turkiska ligan, öppet inför avslutningen. Galatasaray har en toppform, radar upp segrar på löpande band och har blivit en del av titelracet. Hemmalaget kommer självklart gå för tre poäng här ikväll.

Besiktas kan desvärre glömma titelstriden. Vid en prickfri serieavslutning skulle de åtminstone kunna kamma hem en topp fyra-placering och således landa en av de biljetter som leder ut i Europa. Redan här kniven mot strupen. På skadelistan i bortalaget hittas Dorukhan Tokoz samt Douglas. Galatasaray har Christian Luydindama. Jag förväntar mig en tät match här.

Jag spelar på under 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,65 @ bet365.

  • Match: Galatasaray – Besiktas
  • Spel: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,65 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 15/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar