Schalke 04 – Galatasaray

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Schalke återfinns på fjortondeplatsen i Bundesliga efter tio spelade omgångar. De började trögstartat, men har verkligen kommit igång på sistone med tre segrar på deras fem senaste matcher. Hemmalaget har goda möjligheter till trepoängaren i jakten på att avancera vidare från denna relativt enkla grupp, men kommer också får klara sig utan två viktiga pussebitar, dvs. Cedric Teuchert och Hamza Mendyl.

Galatasaray innehar andraplatsen i turkiska Süper lig efter elva omgångar. Laget började bra, men det har gått trögt de sista tre matcherna, som bara resulterat i två poäng. Hos gästerna är spelare som Yuto Nagatomo och Fernando på den lite mer osäkra listan, medan Emre Akbaba inte kommer till spel. Det här är en nyckelmatch, vilket lär påverka matchbilden. Det finns såklart en stor rädsla att förlora här.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,81 @ ComeOn.

  • Match: Schalke 04 – Galatasaray
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,81 @ ComeOn
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 6/11

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar