Schalke – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Champions League rullar vidare där Real Madrid har rest till Tyskland för det första mötet mot Schalke. Spanjorerna har kalasform för dagen och med en hungrig Ronaldo tillbaka i laget ska man inte ha några bekymmer här.

Schalke tog tog sig vidare i Champions League efter att ha slutet tvåa bakom Chelsea i grupp E, en grupp som inte var den svettigaste direkt. Man spelade en direkt avgörande match mot Basel i slutomgången där man kunde vinna med 2-0 och avancera vidare. I bundesliga går Schalke riktigt bra för tillfället och vi får gå tillbaka så långt som den 7:e december för att hitta lagets senaste förlust, det innebär att man helt klart är med i racet om en andraplats bakom suveränen Bayern Munchen. Men tyska ligan är en sak och nu ska man ställas mot Spaniens hetaste lag för tillfället. Man är väl medvetna om att ett bra resultat inför returen är en självklarhet om det ska vara något som helst prat om avancemang. Det är på tysk mark som man kan skaka spanjorerna och det är ingen vågad gissning att hemmalaget kommer spela offensiv fotboll här. Schalke har en del intressanta spelare i anfallet, där bland annat Farfan och Huntelaar tar plats. Men jag tror ändå det är för tunt för att kunna rubba den defensiv som marängerna visat upp på slutet. Spelar hemmalaget offensivt tror jag bara att det kommer leda till kontringar åt Real Madrid, där vi har en otroligt spelsugen Ronaldo i spetsen. Lägg till en formtoppad Jesé så förstår ni att det kommer gå undan när gästerna sätter fart. Hos hemmalaget stryker vi Höger, Clemens, Aogo och Uchida, som alla saknades i senaste ligamatchen mot Mainz (0-0).

Real Madrid hade inga större bekymmer med att ta sig vidare från gruppspelet där man var obesegrade och knep förstaplats. Även i ligaspelet har man trummat igång på allvar och toppar nu ligan före Barcelona och Atlético Madrid. Ronaldo har varit avstängd i de tre senaste ligamatcherna och det var många som trodde att man kanske skulle få det svårt i offensiven då. Men laget har öst in mål och dessutom så håller man tätt bakåt. Nu är det längesedan Ronaldo spelade match och jag kan tänka mig att han är ordentligt hungrig här, men det är inte bara där som tyskarna får se upp. Jag tycker även att Benzema sett riktigt vass ut i Ronaldos frånvaro och sedan har vi både Bale och Jesé som det egentligen kvittar vem man lirar. Men marängernas klart bästa spelare den här säsongen tycker jag faktiskt att Luka Modric varit, kroaten har lyft sig flera snäpp och flyter verkligen fram över gräset för tillfället. Casillas kommer vakta kassan idag när det vankas cupmatch och det får anses som en hyfsad ersättare till Lopez som står i ligaspelet. Inga nya bekymmer hos gästerna som fortsatt saknar Khedira.

Schalke kommer nog bjuda till i spelet och jag tror knappast att man inriktar sig på försvar inför hemmafansen. Man går riktigt bra i ligaspelet och med lite självförtroende i kroppen så känner man nog sig inte alls särskilt underlägsna här. Men jag tror man får ett otrevligt uppvaknade då Real Madrid spelar riktigt bra för dagen och verkligen har kvalité i både anfall och försvar. Detta kommer marängerna vinna och jag tror att man kan göra det med ett par bollars marginal. Testar därför en insats strax under medel på Real Madrid -1 (asian). Insatsen tillbaka vid en uddamålsvinst för bortalaget!

  • Match: Schalke – Real Madrid
  • Spel: Real Madrid -1 (AH)
  • Odds: 1,725 @ bet365
  • Insats: 3,5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar