Schalke – Mainz

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Schalke återfinns i skrivande stund på sjätteplats med sju inspelade poäng. Bayern München har endast inkasserat en poäng mer än Schalke. Många lag i Bundesliga, har inlett säsongen starkt och därmed blir fredagsmatchen oerhört viktig för laget. Ifall hemmaklubben kan hänga med i toppen från början, kommer säkerligen inte fjolårssäsongen upprepa sig. Schalke känns mer stabila den här säsongen.

Mainz har inte riktigt fått den starten som de önskat. Man blandade och gav förra säsongen men visade sig vara ett stabilt mittenlag. Gästerna slutade faktiskt ovanför fredagens motståndare Schalke. Men jag har svårt att tro de upprepar sig även den här säsongen. Schalke ser betydligt starkare ut i inledningen av Bundesliga. Men trots Mainz säsongsstart, har däremot Quaison visat upp sina kvaliteter.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ betsson.

  • Match: Schalke – Mainz
  • Spel: Schalke (1)
  • Odds: 1,68 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 20/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar