Union Berlin – Mainz

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Union Berlin återfinns på trettondeplatsen i Bundesliga. Hemmalaget kämpar med andra ord för att förnya kontraktet. Union Berlin blev krossade, med 4-0 av Hertha Berlin i deras senaste match. Matchen innan från Union Berlin var i stora delar, väl utförd, men precis som förväntat segrade Bayern München. Hemmalaget torskade med 0-2. Hemmaplansfördelen kan såklart bli avgörande här ikväll.

Mainz hittas samtidigt på femtondeplatsen, alltså platsen ovanför negativt kval. Mainz krossades med 0-5 av Leipzig i deras senaste match. Jämnstarka lag med liknande uppladdning samt tabellsituation. Det är vad vi har att vänta inför kvällens match på Stadion An der Alten Fösterei. Då kan man också förmoda att en tajt historia väntar. Då växer emellertid betydelsen av hemmaplansfördelen.

Jag spelar på Union Berlin Draw No Bet till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Union Berlin – Mainz
  • Spel: Union Berlin DnB
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 27/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar