Union Berlin – Nürnberg

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Union Berlin har chansen att erövra förstaplatsen i den haltande tabellen. Med en match mindre spelad än resterande topplag, har ”Eiserne” bara två poäng upp till toppen och en seger idag skulle betyda att Stuttgart petas ner från serieledningen. Man har vunnit fem raka matcher och ser ostoppbara ut. Lagets hemmafacit är (8-3-1). Dessutom ska Union Berlin vara klasser bättre än dagens gäster.

Nürnberg placerar sig på tiondeplatsen och har stora bekymmer. Den knappa 1-0-vinsten över bottenlaget Arminia Bielefield senast följde upp tre raka förluster. Liggande i mittenskiktet, står laget utan chans på att flyttas upp, liksom utan risk att falla ur serien. Det mesta talar för att motivationsfaktorn är betydligt större hos hemmalaget än gästerna.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ William Hill.

  • Match: Union Berlin – Nürnberg
  • Spel: Union Berlin (1)
  • Odds: 1.80 @ William Hill
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20/3, 20:15

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!