Nürnberg – Ingolstadt

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Nürnberg hittas på fjärdeplatsen i tabellen med tre pinnar till närmsta konkurrent ovan, Union Berlin. Vart klubben står och vartåt det barkar är svårt att förutsäga i och med 0-1-förlusten mot Heidenheim, som fightas i bottenstriden. Det har blivit några plumpar, men i helhet är Nürnberg fantastiskt starka. Offensiven utmärker hemmalaget till skillnad från defensiven som varit mycket svajigare.

Ingoldstadt inledde säsongen med en mardrömsstart, för att numer stå desto starkare och sakta men säkert resa uppåt i tabellen. Tre av de fyra senaste matcherna har vunnits. Inför denna match behöver Ingolstadt, i den utsatta positionen som bortalag, knappa in på toppen och det kan sätta ton på hela matchbilden. Precis som hemmalaget finns styrkan i offensiven och deras brister i defensiven.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,75 @ Ladbrokes.

  • Match: Nürnberg – Ingolstadt
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ Ladbrokes
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 6/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar