Ingolstadt – FSV Frankfurt

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Båda lagen tappade poäng i senaste omgången i slutet av sina respektive matcher. Läget inför denna match ser betydligt ljusare ut för hemmalaget som inte har några större bekymmer i laget och som har skärpt till sitt hemmaspel senaste tiden. Läget för Frankfurt är något helt annat då man dras med en del kännbara avbräck i laget samtidigt som man haft det svårt på bortaplan denna säsong.

Ingolstadt tappade vinsten i 90:e minuten borta mot Union Berlin i senaste matchen, man hade 1-0 när matchen närmade sig slutet när man fick en straff emot sig och matchen slutade 1-1. En poäng betydde ändå att laget är fortsatt obesegrat sedan starten efter vinteruppehållet. 2-3-0 på dom fem senaste nu och i tabellen ligger man på en 13:e plats, på lika många poäng som dagens motståndare men med sämre målskillnad. Hemma denna säsong har man inte direkt imponerat på något och har nu 3-1-7 med 12/16 i mål. Dock har man visat på hemmastyrka senaste tiden, bland annat genom att vinna hemma mot 1860 München med fina 2-0. Marvin Matip skadade sig i förra matchen och blir förmodligen borta resten av av säsongen, Malte Metzelder och Andreas Buchner är långtidsskadade.

FSV Frankfurt har blandat friskt senaste tiden och i senaste matchen vann man hemma mot St. Pauli med 1-0, i matchen innan den förlorade man borta mot Greuther Fürth med 3-2. Totalt har man nu 3-0-2 på dom fem senaste där båda förlusterna kommit på bortaplan, och på bortaplan har man inte varit allt för stabila denna säsong, 3-2-7 med 18/22 i mål. Man ligger på en 12:e plats i tabellen strax ovanför Ingolstadt som tidigare nämnts. Det är lika jämt uppåt i tabellen som det är nedåt. En av lagets bästa målskyttar Edmond Kapllani är avstängd i denna match, Marcel Kandziora och Chhunly Pagenburg saknas också. Bjorn Schlicke och Marc Heitmeier har börjat träna igen vilket är positiva nyheter för laget, osäkert dock hur långt dom kommit i sin träning. Zafer Yelen och Nestor Djengoue är också på väg tillbaka dock är det väldigt tveksamt att man skulle vara tillbaka i denna match.

Efter det snöpliga poäng tappet i senaste matchen vill nog Ingolstadt vinna en match nu då man var riktigt nära i senaste matchen. Hemmaraden denna säsong kommer man inte långt på men man har sett riktigt stabila ut i dom senaste hemmamatcherna och nästa hemmavinst hänger nu i luften. FSV Frankfurt har blandat en hel del senaste tiden och har visat att man har det tufft på bortaplan, laget dras också med en hel del skador och avstängningar och jag tror det ska mycket till för att man ska hota hemmalaget i denna match. FSV Frankfurts kännbara avbräck tillsammans med bortaformen bör bädda för att Ingolstadt kan bärga 3 efterlängtade poäng och bättra på hemmastatistiken ytterligare.

  • Match: Ingolstadt – FSV Frankfurt
  • Spel: Ingolstadt (1)
  • Odds: 2.10 @ betway
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 14/3 18:30

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar