FSV Frankfurt – Nürnberg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Frankfurt placerar sig på 14:e platsen i tabellen och har fyra poäng till negativ kvalplats och fem till nedflyttningsplatsen. Frankfurt har sju matcher kvar att spela och behöver några mer poäng för att inte hamna i bottenstriden. Spelschemat ser relativt okomplicerat, räknar man med denna matchen så har Frankfurt en till tuff match och sedan möter man faktiskt två lag på nedre halvan av tabellen och tre lag som ligger under dem. Det är alltså inte hela världen om dem inte tar poäng i den här matchen. De har inte vunnit på de fem senaste matcherna utan det har blivit tre kryss och två förluster. Man är även det sämsta laget på hemmaplan, de har bara tagit tio poäng totalt hemma och har en målskillnad på 15-27.

Nürnberg är i en helt annan situation, man slåss om direktplats till Bundesliga. Dem ligger på 3:e plats i ligan och det betyder kvalplats till högsta ligan, man har bara tre poäng upp till tvåan Freiburg som ligger på den sista direktplatsen just nu. Man har strålande form och har faktiskt spelat sjutton raka matcher utan förlust varav elva matcher har man vunnit. Senaste förlusten var faktiskt i höstas mot RB Leipzig (3-2). Femtiofyra mål har man gjort hittills och det ger dem ett snitt på precis två mål per match. På de fem senaste matcherna har det blivit fem vinster och man har gjort minst två mål.

Jag spelar på Nürnberg över 1,5 mål till 1,83 @ bet365.

  • Match: FSV Frankfurt – Nürnberg
  • Spel: Nürnberg över 1,5 mål
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 13:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar