Hertha – Union Berlin

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hertha Berlin placerar sig i mittenskitet av tyska högstaligan, när 26 omgångar har spelats. Hertha besegrade övertygande Hoffenheim på bortaplan, vilket verkligen imponerar. Nu väntar derbyt och med självförtroende, samt en push i ryggen kan hemmalaget gå segrande ikväll också. Jag håller Hertha som favoriter och tror att hemmalaget ligger till grund för kvällens målspel.

Union Berlin har annars varit ett lite målsnålt lag, när det kommer till statistiken. Jag har dock en känsla av att man kan utmana hemmalaget. Derbyn brukar bli tighta, men här väntar jag mig en målrik, eller iallafall chansrik match. Svenske Sebastian Andersson har haft en lysande säsong i Bundesliga, men när omstarten var här befann sig anfallaren på bänken. Han hoppade in i förlustmatchen mot Bayern.

Jag spelar på över 2,0 mål till 1,44 @ Unibet.

  • Match: Hertha – Union Berlin
  • Spel: Över 2,0 mål (AH)
  • Odds: 1,44 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 22/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar