Hertha Berlin – Frankfurt

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Hertha Berlin imponerande i premiären förra helgen. Lagets 1-4-vinst på bortaplan mot Bremen, ska såklart lyftas högt. Nu väntar hemmapremiär mot Frankfurt med bra kvalitéer. Hertha Berlin förväntas lyfta i både seriespelet och rankingen och jag förväntar mig en bra placering från huvustadslaget. I klubben hittas mängder med spelare värda att nämnas, med bland annat anfallet Piatek och Cunha.

Eintracht Frankfurt kryssade i deras premiärmatch. Det blev inte hemmapremiären som de hoppats på och 1-1 mot Bielefeld är alldeles för svagt. Det återstår att se om man kan svara på detta och mer eller mindre skrälla mot Hertha. Hertha lär bjuda upp till rejäl kamp och Frankfurt kommer få kämpa hårt för att ta poäng. Något som däremot bör lyftas är lagets offensiva spel, där man har många fina spelare.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,52 @ Unibet.

  • Match: Hertha BerlinFrankfurt
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,52 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 25/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!