Frankfurt – Hertha Berlin

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Frankfurt har endast förlorat en match på hemmaplan den här säsongen, medans klubben vunnit fyra och kryssat två stycken. Formen skall naturligtvis sågas. Dock har segrar tagits mot bland annat Arsenal i Europa League och Bayern München i ligaspelet. Anledningar till seger under kvällens tillställning, är att hemmalaget, är betydligt starkare än vad formen visar. Frankfurt kommer gå för trepoängaren.

Hertha Berlin hittar inte formen under årets Bundesliga-säsong. Man ligger på en tung och mycket svag 16:e plats i tabellen, något man inte är vana med i Hertha. I och med att gästerna inte har den starkaste truppen i ligan, så är det på något sätt rimligt, där också förra årets nyckelspelare inte presterat. Förlusten hemma mot Dortmund senast tog hårt och det var lagets sjätte raka utan vinst.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ bet365.

  • Match: Frankfurt – Berlin
  • Spel: Frankfurt (1)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 6/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar