Hertha Berlin – Bayern

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Hertha Berlin har imponerat under deras säsongsinledning med tre segrar och en oavgjord. Nu senast förlorade emellertid laget, första torsken, med 1-3 borta mot utropstecknet Werder Bremen. Nämnvärt att laget knappast blev utspelade, även om förlusten såklart kan påverka moralen. Berlin har visat sig starka hittills under första matcherna i serien och hemmalaget kan mycket väl göra en stark säsong.

Bayern München är fortfarande tabelletta trots årets första tapp, en sen baklängesbalja som betydde 1-1 hemma mot Augsburg. Gästerna har stora namn i Kingsley Coman, Rafinha, Vorentin Tolisso och Leon Goretzka borta. Likväl finns flertal spelare otillgängliga för hemmalaget. Hertha Berlin borta är såklart en mycket tuff uppgift. Vissa blickar på tisdagens Champions League-match kan också finnas hos Bayern.

Jag spelar på Hertha Berlin +2,0 mål (Asian Handicap) till 1,60 @ bet365.

  • Match: Hertha Berlin – Bayern
  • Spel: Hertha Berlin +2,0 (AH)
  • Odds: 1,60 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 28/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar