Schalke 04 – Dortmund

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Schalke hade en nästan rekordlång period utan seger i tyska högstadivisionen och hemmalaget kunde äntligen säkra tre pinnar mot Hoffenheim, i början av året. En vinst som Schalke hoppades kunna bygga vidare på. Dessvärre har ”Königsblauen” fortsatt vara en stor besvikelse, och inte vunnit en match dädanefter. Majoriteten av dessa förluster. Man är inte tillräckliga för Bundesliga.

Dortmund har gått segt i ligaspelet den här säsongen och titeln är i princip uträknad. Laget placerar sig på sjätteplats i tabellen och i takt med att andra lag levererat måste man se till att börja vinna matcher i jakt på att säkra spel i Champions League nästa säsong. Haaland, som varit, är tillbaka och fortsätter ösa in mål. Detta i kombination med att man såg riktigt bra ut senast mot Sevilla i Champions League.

Jag spelar på Dortmund -1,5 mål till 1,87 @ Unibet.

  • Match: Schalke 04 – Dortmund
  • Spel: Dortmund -1,5 mål
  • Odds: 1,87 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 20/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar