Dortmund – Schalke

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dortmund återfinns på andraplatsen med fyra poäng upp till serieledande Bayern. Hemmalaget spelar första ligamatchen på över två månader. Men det är inte bara tre ruskigt viktiga poäng på spel här det vankas ju nämligen derby. Senaste derbyt klubbarna spelade, slutade mållöst. Dortmund har haft svårt mot Schalke, särskilt under de senaste säsongerna. Under denna lördag, borde dock trenden vända.

Schalke hittas just nu på sjätteplats i den tyska högstadivisionen, tack vare prestationerna under första halvan av säsongen. Ett tag såg man ruskigt farliga ut och placerade sig högt upp i tabellen, men sedan årsskiftet har man haft rejäla problem med att leverera. Europaplatsen som man innehar är väldigt hotad, faktum är att det bara skiljer två poäng ner till niondeplatsen.

Jag spelar på raka ettan till 1,58 @ Unibet.

  • Match: Dortmund – Schalke
  • Spel: Dortmund (1)
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 15:30, 16/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar