Lyon – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kvartsfinal i Europa League mellan ett Lyon som går knackigt och ett Juventus som imponerar enormt hemma i Italien. Jag har saken klar för mig och kliver in på ett mycket troligt spel här!

Lyon har 3 förluster på sina 4 senaste matcher och värt att nämna är att två av förlusterna har varit blytunga för Lyon som först åkte på stryk hemma mot Monaco med 2-3 efter 3 omdiskuterade ”offside mål”. Nu senaste åkte man på stryk hemma mot ännu ett topplag i ”Le Derby du Rhone” mot St Etienne med 1-2 vilket gör att man halkat efter i kampen om Europaplatserna i ligaspelet. Nu fick man en urtuff lottning här då man ställs mot Juventus som minst sagt imponerat den här säsongen. Något som talar emot Lyon i den här matchen är lagets spel på sin hemmaplan som varit allt annat än bra den här säsongen och nu möter man ett defensivt otroligt bra lag. Känslan är att Lyon måste göra mål här för att ha ett resultat att spela på inför bortamatcher så jag tror man siktar på ett målsnålt resultat där det är viktigast att hålla nollan och sedan försöka peta in 1-0. Jag tror man lägger väldigt stor vikt vid att inte släppa in något mål för då har man en ruskigt jobbig bortamatch framför sig för Juventus trivs ruskigt bra på sin hemmaplan!

Juventus kommer göra allt för att få med sig ett bra resultat i den här matchen och defensiven kommer utan tvekan att prioriteras. Man vet hur starka man är på sin hemmaplan där man vunnit samtliga matcher i Serie A den här säsongen! Får man med sig ett målsnålt resultat och kanske till och med ett oavgjort resultat så är man otroligt nöjda. Man har imponerat otroligt mycket i sin defensiv den här säsongen och det är inte många lag som lyckas få hål på dem. Senast släppte man visserligen in 2 mål på bortaplan mot Napoli i 2-0 förlusten och i matchen före det släppte man in 1 mål mot Parma hemma i segern med 2-1. Jag tror man återigen kommer lägga stor vikt vid sin defensiv och faktum är att man spelat under 2.5 mål i 10 av sina 11 senaste matcher och värt att nämna är att lagets 6 senaste bortamatcher har slutat under 2.5 mål.

Buffon spikar igen för Juventus ikväll! Lyon ser återigen ut att få klara sig utan tunga namn som Gourcouff, Grenier, Lopes och Fofana här. Juventus saknar Vidal, Barzagli, Ogbonna, Pepe och Peluso.

Kort summering: Det är två rutinerade lag som drabbar samman här så vi bör få se en hel del taktiska drag i matchen och det förvånar mig mycket om inte Lyon kommer spela försiktigt och försöka vinna med 1,2-0 och Juventus kommer prioritera sin defensiv och ta tillvara på alla chanser man bjuds på. När lagen möts i Italien så kommer det vara en helt annan typ av match då Juventus kommer vara det offensiva och spelförande laget!

  • Match: Lyon – Juventus
  • Spel: Under 2.5 mål
  • Odds: 1.80 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21.05

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar