Atalanta – Lyon

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Atalanta har verkligen satsat på Europa League. Lagets starka startelvor har också bäddat för starka resultat. Inför den avslutande matchen förblir man etta vid vinst och eventuellt oavgjort resultat. Lika lyckosamma har de inte varit i ligaspelet, där laget hittas på tiondeplatsen. Möjligtvis godkänt, men knappt. Givetvis vill klubben ut till Europa på nytt, samtidigt som konkurrensen har hårdnat ordentligt.

Lyon hittas bakom dominanterna Paris Saint-Germain i Ligue 1. Söndagens seger mot Caen, 2-1 borta, satt fint efter att de sjabblat bort matchen mot Lille innan dess, 1-2 i baken på hemmaplan. Efter deras sämre start på Europasejouren, har Lyon steppat upp. Två kryss har blivit till tre raka vinster i Europa League och vinsten mot Caen har säkerligen sett till att höja självförtroendet och moralen i truppen.

Jag spelar på Lyon +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,87 @ ComeOn.

  • Match: Atalanta – Lyon
  • Spel: Lyon +0,25 mål (AH)
  • Odds: 1,87 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 7/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar