Atalanta – Lazio

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Atlanta är elfteplacerade i Serie A. Hemmalaget imponerar särskilt på deras höjder och har visat prov på offensiva kvaliteér. Stabiliteten saknas dock och Atalanta har stannat upp i jakten på bättre placeringar. Innan segern mot Udinese senast, hade två matcher efter varandra förlorats. Dess chanser på Europa League-platserna är också aktuella för tillfället. Under året missades kvalet dit mot Köpenhamn.

Lazio är just nu femteplacerade i Serie A. Det har varit en del tapp, absolut, men i ligaspelet har gästerna faktiskt fem raka matcher utan torsk. Det är trots allt stärkande besked för Lazio, som truppsituationen också lättats upp för. Lucas Leiva väntas få speltid här och det enda avbräcket är på Adam Marusic. Lazio bör värderas som den snäppet bättre parten, vilket också tabellsituationen understryker.

Jag spelar på Lazio +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,73 @ Unibet.

  • Match: Atalanta – Lazio
  • Speltips: Lazio +0,5 (AH)
  • Odds: 1,73 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 17/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar