Lazio – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Lazio kommer till dagens match, med extremt bitter eftersmak. Klubben förlorade nämligen semifinalen i Coppa Italia på straffar mot Milan. Nu måste Lazio försöka säkra platsen i topp fyra och avancera till åttondelsfinalen i Europa League. Nästa motstånd är Dynamo Kiev. Lazio kommer från många krävande cupminuter i den senaste matchen och det kan förmodligen vara tal om trötta ben och huvuden.

Juventus behöver fortsätta spela in trepoängarna för att undvika risken att bli frånspurtade av Napoli i kampen om den åtråvärda Scudetton. Inför matchen har man fyra pinnar färre inspelade än desamma, med matchen mindre spelad. Ett tapp kan bli helt förödande, särskilt som Napoli ser närmast omöjliga ut att rå på för närvarande. Juventus är trots allt oerhört starka med nio raka vinster uppradade.

Jag spelar på raka tvåan till 2,25 @ William Hill.

  • Match: Lazio – Juventus
  • Speltips: Juventus (2)
  • Odds: 2,25 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 3/3

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar