Lazio – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Lazio har visserligen inte förlorat på sju matcher, men höll på att förlora mot ett mediokert Bologna förra veckan. 0-2 hämtades in till 2-2 under de avslutande 20 minuterna när de spelade med en man mer på planen. Tveksam insats från ”Biancocelesti”. Matchen innan dess tog man en seger borta mot Fiorentina, men det var knappast något man förtjänade. Dessutom spelade Lazio oavgjort mot Carpi omgången innan dess. Resultatmässigt har man väl fått en bra start på det nya året, men spelmässigt ser det fortfarande sådär halvbra ut stundtals

Juventus är i superform, där allt går deras väg. ”La Vecchia Signora” gör framförallt mycket mål. Senast vann man borta mot Udinese med 0-4 efter att ha dödat matchen helt i första halvlek. Man är just nu uppe i 11 raka segrar på italiensk mark och jag tror man har bra chans att vinna här med. För även om man kanske inte kommer göra sin bästa match, så är laget så bra just nu att till och med några avbytare kan gå in och göra jobbet. För självförtroendet är på topp i hela laget. Ett sammansvetsat lag som mycket väl kan hota ett Lazio som inte direkt imponerar och som ju saknar viktiga spelare defensivt.

  • Match: Lazio – Juventus
  • Spel: Juventus (2)
  • Odds: 2.20 @ William Hill
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20.30, 20/1

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar