Lazio – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Lazio besegrade Atalanta med 3-4 i ligapremiären. Laget är svårbedömda och hur de kommer placera sig i tabellen är svårt att säga, men skulle gissa på allt från topp- till mittenplacering. Lazio förlorade samtliga möten mot Juventus förra säsongen utan att ens göra ett enda mål. Laget vann förvisso första matchen mot Atalanta men, motståndarna hade ett bollinnehav på över 70 %.

Juventus stora favoriter att försvara scudetton i år. Laget har tappat Pogba men man har samtidigt fått in både Pjanic och Higuain från sina huvudkonkurrenter Roma respektive Napoli. I första matchen mot Fiorentina satt segern långt inne men någonstans förstod man att Higuain skulle avgöra matchen när han kom in efter drygt timmen spelad efter att ha startat på bänken. Trots att man tappat Pogba tycker jag truppen ser bättre ut i år, framförallt bredden.

Jag spelar raka tvåan till 1,80 @ bet365

  • Match: Lazio – Juventus
  • Speltips: Juventus (2)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 18:00, 27/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar