Torino – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Torino har visat framfötterna under den senaste tiden. Efter cupförlusten mot just Juventus, i den första matchen, har hemmalaget vunnit tre och spelat två oavgjort. De förstnämnda, alla på hemmaplan. De sistnämnda, borta. Laget har därmed fått småkänn på Europaplatserna. I dagens derby kommer man emellertid få det tufft. Klasskillnaden brukar vara talande. Gästerna har vunnit dem se senaste mötena.

Juventus håller fortfarande jämnt strå med Napoli. Båda parter vinner match efter match och endast en poäng skiljer dem åt. Gäller för Juventus att fortsätta hoppas på att Napoli åtminstone tappar poäng i en eller ett par matcher. Det är med bitter eftersmak som gästerna kliver in i derbyt. Veckans CL-match mot Tottenham öppnades på bästa möjliga sätt, men 2-0 blev 2-2 och situationen är prekär inför returen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,83 @ William Hill.

  • Match: Torino – Juventus
  • Speltips: Juventus (2)
  • Odds: 1,83 @ William Hill
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 12:30, 18/2

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar