Cagliari – Atalanta

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Cagliari placerar sig på nedre tabellhalvan, närmare bestämt på trettondeplatsen i Serie A. Nämnvärt är att ”Isolanis” avstånd till den ångestladdade bottenstriden är för tillfället ganska stort. Hemmalaget kommer förmodligen hålla huvudet fortsatt ovanför vattenytan. Av Cagliaris tio matcher på hemmaplan, varav en i cupen och resterande i seriespelet, har blott en förlorats och den kom med 0-1 mot Napoli.

Atalanta är faktiskt uppe och nosar på Europaplatserna. Vad som är mest intressant är att de, trots ”enbart” en åttondeplats, hittat nätet vid flest tillfällen i hela Serie A. Offensiv kapacitet. Senast, precis före nyår, krossades Sassuolo med 6-2 på bortaplan. Inhopparen Josip Ilicic stod under sin halvtimmes speltid för ett äkta hattrick. Det finns goda chanser för att Cagliari kan skrälla här ikväll.

Jag spelar på Cagliari +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,90 @ Unibet.

  • Match: Cagliari – Atlanta
  • Speltips: Cagliari +0,5 (AH)
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 14/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar