Juventus – Atalanta

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus säsongsstart blev knappast succé. Zebrorna, radade upp poängtapp efter poängtapp, i form av kryss. Emellertid har hemmalaget börjat komma igång under Pirlo. I Champions League lyckades damen besegra Barcelona, på Camp Nou med hela 3-0. Därmed säkrades förstaplatsen i gruppen och i serien börjar man närma sig förstaplatsen mer och mer. Juventus kommer till mötet med fyra raka segrar.

Atalanta startade säsongen riktigt fint där de fortsatte ösa in otroliga mängder mål, så som man gjorde under i princip hela förra säsongen. Men sedan hände något och numera har de inte alls lyckats framåt. Laget avancerade visserligen i Champions League och besegrade Fiorentina med 3-0 senast, men man är fortfarande inte den där målmaskinen man tidigare varit med åtta mål på de åtta senaste matcherna.

Jag spelar på raka ettan till 1,89 @ betsson.

  • Match: Juventus – Atalanta
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,89 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:30, 16/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar