Juventus – Atalanta

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Juventus säsongsstart blev knappast succé. Zebrorna, radade upp poängtapp efter poängtapp, i form av kryss. Emellertid har hemmalaget börjat komma igång under Pirlo. I Champions League lyckades damen besegra Barcelona, på Camp Nou med hela 3-0. Därmed säkrades förstaplatsen i gruppen och i serien börjar man närma sig förstaplatsen mer och mer. Juventus kommer till mötet med fyra raka segrar.

Atalanta startade säsongen riktigt fint där de fortsatte ösa in otroliga mängder mål, så som man gjorde under i princip hela förra säsongen. Men sedan hände något och numera har de inte alls lyckats framåt. Laget avancerade visserligen i Champions League och besegrade Fiorentina med 3-0 senast, men man är fortfarande inte den där målmaskinen man tidigare varit med åtta mål på de åtta senaste matcherna.

Jag spelar på raka ettan till 1,89 @ betsson.

  • Match: Juventus – Atalanta
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,89 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:30, 16/12
SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!