Atalanta – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Atalanta har varit intressanta i den italienska högstaligan under nuvarande säsong. Laget placerar sig på femteplatsen. De flesta tror att Atalanta ofta skall överraska i matcherna, men i dagsläget är formen ganska dålig. Fyra raka matcher utan seger och hemmalaget tappar positionen. Juventus väntar och läget blir knappast lättare eftersom laget ställs inför den tuffaste uppgiften i ligaspelet.

Juventus fortsätter att imponera i cupspel, europaspel och ligaspel. 16 raka matcher utan förlust och man går och undrar om laget ens kan förlora. Cristiano Ronaldo har inte imponerat på det sättet han gjort tidigare, men ändå går laget som tåget och som i dagsläget har en av Europas starkaste trupper. Här fortsätter segersviten, eller iallafall poängsviten, när Atalanta besitter en dålig form för tillfället.

Jag spelar på Juventus Draw No Bet till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Atalanta – Juventus
  • Spel: Juventus DnB
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 23/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar