Juventus – Atalanta

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus sitter i förarsätet inför returmatchen i Coppa Italia på Allianz Stadium. De vann första matchen med 1-0 på bortaplan. Gonzalo Higuáin smällde in matchens enda mål i tredje minuten, men vinsten var inte utan fara, som exempel sumpade Atalantas Alejandro Gómez chansen att reducera via straffspark i första halvleken. Juventus är förmodligen världens bästa defensiva kollektiv med deras stabilitet.

Atalanta har haft en succéartad cupsejour. Ligaåttan har skickat ut Sassuolo, mindre chockerande, samt Napoli, som alltså hittas ovanför Juventus i seriespelet på bortaplan, med 2-1. Det skall dock nämnas att det var ett mindre motiverat motstånd. Utgångsläget är mycket fördelaktigt för hemmalagets del och känslan är att laget kommer lösa det här utan några större bekymmer, troligtvis utan insläppt mål.

Jag spelar på att Juventus vinner och håller nollan till 2,25 @ betway.

  • Match: Juventus – Atalanta
  • Speltips: Juventus, håller nollan
  • Odds: 2,25 @ betway
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 17:30, 28/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar