Atalanta – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Atalantas återstart efter uppehållet har varit jobbig. I senaste omgången förlorade man mot bottenlaget Cagliari, som innebar, att Atalanta tappade deras fjärdeplats till Juventus som har matchen mer spelad. Atalanta torskade också mot Fiorentina i kvartsfinalen av Coppa Italia. Där Atalanta föll snöpligt efter att Fiorentina avgjort matchen i 94:e minuten med en man mindre på plan. Hemmalaget är formsvaga.

Juventus har stått för en succéstart efter det senaste landslagsuppehållet och visst kan vi konstatera att de ser pånyttfödda ut. Efter ett väldigt starkt januarifönster där Dušan Vlahović värvades, har laget sett väldigt starka ut. Juventus började även se allt bättre ut innan dessa nyförvärven, men de har framförallt saknat en notorisk målskytt under hela säsongen. Den luckan har Vlahović kommit in och fyllt.

Jag spelar på Juventus Draw No Bet till 1,76 @ bethard.

  • Match: Atalanta – Juventus
  • Spel: Juventus DnB
  • Odds: 1,76 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 13/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar