Atalanta – Napoli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Atlanta inledde nuvarande säsong med en komfortabel och förkrossande 4-0-vinst över Frosinone, för att därefter radda upp sju segerfria matcher och sedan på nytt vinna fyra på raken. Nu senast fick dock sviten ett abrupt slut när Empoli besöktes. Matchen resulterade i en tung 2-3-förlust, trots Atlantas 2-0-ledning. Hemmalaget är extremt ojämna och innan bortaförlusten mot Empoli, krossades tvåan Inter.

Napoli är ett kraftpaket på många sätt, även fastän de liksom resterande lag, inte har den minsta chans på att sätta stopp för Juventus. Gästerna försöker i princip alltid spela en offensiv och optimistisk fotboll, något som blir väldigt naturligt då de offensiva kvalitéerna klart överordnar dem defensiva. Det faktum att fem bortamatcher efter varandra passerat 2,5-målslinan är ett ytterligare tecken på detta.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,73 @ William Hill.

  • Match: Atlanta – Napoli
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,73 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 3/12

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar