Atalanta – PSG

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Atalantas resa påminner någorlunda om Ajax resa under fjolåret, men naturligtvis med en annorlunda spelartrupp och uppställning. Italienarna påverkar genom att man överraskat under säsongen, både i liga- och i cupspel. Gästerna får hålla koll på Gomez och grabbarna, när Ilicic fortfarande är borta. Klubben hoppas givetvis, att han återhämtar sig och återfinns i Atalantas trupp snart.

Paris Saint Germain är såklart ett motstånd som rankas betydligt högre. När matchen också spelas på neutral mark så blir man större favoriter, samtidigt som Atalanta kan dra nytta av detta om man har en av sina bättre dagar. Det här lär bli en match som innehåller det mesta och att inte kolla på målspelen i det här mötet hade varit hjärndött. Att Atalanta skulle falla som ett korthus ser jag inte som möjligt.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,52 @ Unibet.

  • Match: Atalanta – PSG
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,52 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar