Atalanta – Crotone

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Atalanta har avancerat till fjärdeplats i seriespelet, trots att säsongen inte varit helt solklart. I dagsläget är formen emellertid väldigt bra och under onsdagen bör laget fortsätta prestera starkt. Denna matchen som spelas på hemmaplan, ska innebära tre poäng. Formkurvan är bra och därmed borde naturligtvis hemmalaget besegra Crotone. Mötet bli en bra genomkörare, inför nästa returmöte mot Real Madrid.

Crotone kommer från sex raka förluster och lagets formkurva är inget att hurra över. Ligapositionen är den samma som formen och är helt under isen. Senast förlorade man mot Cagliari på hemmaplan med 2-0 och jag har svårt att se laget lyfta sig när Atalanta skall gästas på bortaplan. Jag räknar ut Crotone på alla sätt här och går fullt på Atalanta. Gästerna den här dagen snittar under ett mål per bortamatch.

Jag spelar på Atalanta -1,5 (Asian Handicap) till 1,55 @ bet365.

  • Match: Atalanta – Crotone
  • Spel: Atalanta -1,5 mål
  • Odds: 1,55 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 3/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar