Lyon – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Lyon återfinns på sjundeplats i ligaspelet. Fransmännen har presterat bra resultat under säsongen mot lagen nedanför i tabellen. Samtidigt har man haft det väldigt svårt mot klubbar som placeras ovanför i tabellen. För tillfället har man sju poäng upp till Rennes som hittas på sista platsen inför kommande Champions League. I gruppspelet avancerade hemmalaget från den jämnaste CL-gruppen.

Juventus är återigen vidare från gruppspelet i Champions League. Lyon blir första stoppet för att kunna nå längre i turneringen, i detta dubbelmöte är Juventus en klar favorit. Man kommer inför första mötet med två raka vinster i bagaget efter det oavgjorda resultatet borta mot Milan i den inhemska cupen. Under höstens gruppspel mäktade man med att gå obesegrade i gruppen.

Jag spelar på raka tvåan till 2,06 @ Svenska Spel.

  • Match: Lyon – Juventus
  • Spel: Juventus (2)
  • Odds: 2,06 @ Svenska Spel
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 26/2

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar