Juventus – Lyon

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus har nyligen vunnit seriespelet och italienarna kommer samtidigt till mötet med en matchform som Lyon inte har. Kan komma att spela stor roll. Juventus har fått mycket kritik under säsongen men man gick trots allt segrande ur ligan relativt komfortabelt. Juventus är storfavoriter på fredagskvällen. Hemmalaget har en hög högstanivå och kommer naturligtvis till matchen, taggade.

Lyon spelade cupfinal mot PSG häromdagen, som de till slut förlorade på straffar efter ett sömnpiller till match. Utöver det har gästerna alltså inte spelat tävlingsmatch sedan mars månad så någon matchform finns inte för fransmännen. I Ligue 1 gjorde Lyon en svag säsong, serien avbröts visserligen helt efter 28 omgångar men Lyon hade inte lyckats nå bättre än en sjundeplats då.

Jag spelar på raka ettan till 1,48 @ betsafe.

  • Match: Juventus – Lyon
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,48 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/8

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar