Montpellier – Lyon

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Montpellier slutade på åttondeplatsen i seriespelet förra säsongen, efter att serien avslutats tidigt, och det är väl ungefär där hemmalaget brukar ligga. Faktum är, att kvällens motståndare slutade på samma antal poäng, närmare bestämt 40 poäng. Lyon stod däremot för en svag säsong i ligaspelet, där laget underpresterade. Sen dess har framgångarna varit stora, exempel är Champions League.

Lyon inledde Ligue 1 på bästa möjliga vis med en 4-1 seger mot Dijon. En härlig vinst som var början på resan mot förbättring efter förra säsongens fiaskoartade insats i franska högstadivisionen. Lyon gjorde upp för sitt underpresterande i Champions League dock, där de tog sig till semifinal men förlorade mot Bayern. Lyon har flertalet intressanta, unga spelare så det ska bli intressant att följa dem.

Jag spelar på raka tvåan till 1,96 @ betsson.

  • Match: Montpellier – Lyon
  • Spel: Lyon (2)
  • Odds: 1,96 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 15/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar