Monaco – Montpellier

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Monaco har återgått tillbaka till vinnarspåret inför fredagskvällens drabbning mot Montpellier. Efter tre raka förluster kunde Monaco, äntligen noteras för en vinst i franska högstaligan när hemmalaget gästades av Angers på hemmaplan. Därefter fortsatte man på samma spår när man gästade Amiens, en seger med 2-1 där gör att laget besitter stort självförtroende och en bra form när Montpellier kommer.

Montpellier gör onekligen en väldigt bra säsong, men här är oddset på hemmasegern alldeles för högt för att inte klickas. Det känns som att Monaco är på gång nu, och med en formstark fransman vid namn Ben Yedder på topp bör Montpellier passa sig lite extra. Anfallaren har nämligen gjort sexton mål och sju assist på tjugotvå ligamatcher. Viktiga poäng på spel här i jakten på europaplatserna.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ betafe.

  • Match: Monaco – Montpellier
  • Spel: Monaco (1)
  • Odds: 1,80 @ betsafe
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/2

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar