Monaco – Bordeaux

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Monaco hittas på andraplatsen i franska Ligue 1, som leder till Champions Leauge. Les Monégasques är två pinnar före Marseille på CL-kvalplatsen. Nämnvärt, är att laget kunde gått ännu starkare om det inte vore för sammanfallet i förra veckans bortamatch mot Toulouse. Innan tappet och bortakrysset i den senaste matchen, hade hemmalaget plockat fyra raka segrar, tre av dem med storsiffror.

Bordeaux kan, i praktiken, som bäst nå den femteplats som leder ut till Europa eftersom antingen just Monaco eller Paris Saint-Germain vinner Ligacupen. En handfull lag har en god möjlighet på den, så det gäller att inte tappa momentum i denna kritiska situation. Inför matchen är man åtta, med två poäng till den åtråvärda platsen. Jag tror hemmalagets motivation är betydligt större än gästernas.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ betsafe.

  • Match: Monaco – Bordeaux
  • Speltips: Monaco (1)
  • Odds: 1,66 @ betsafe
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/3

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar