Bordeaux – Nice

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Bordeaux och Nice tjuvstartar den 21:a omgången i Ligue 1 under fredagskvällen.

Bordeaux avslutade 2014 med tre raka förluster, men har lyft rejält; vann cupmatchen mot Toulouse direkt efter nyår och spelade oavgjort – 0-0 – borta mot starka Monaco nu senast. Vindarna börjar vända. Styrkan finns främst på hemmaplan, där har Bordeaux 6-2-1 i serien. Nice har varit helt okej på bortaplan, i alla fall sett till vilket område i tabellen de hittas på – mellan mitten och botten. Tre vinster, ett kryss och fem torskar har det blivit utanför hemmaborgen. Nu senast vände Nice och vann efter två mål i den andra halvleken mot Lorient. 3-1 slutade matchen i deras favör.

Båda lagen har en del spelare borta på grund av skador, men ingenting nytt har hänt på den fronten jämfört med den senaste omgången. Diabaté, Bordeauxs främsta målskytt, opererades strax efter uppehållet och kommer vara inte kunna spela under den närmsta perioden. Tycker ändå att de har hyfsade namn i offensiven som kan göra ett gott jobb.

Hemmalaget är befogade favoriter, men Nice ska inte räknas bort helt och hållet. På planen bör spelet vara jämnt och bollinnehavet likaså. Här kommer vi bjuda på ännu ett hörnspel som vi tror hårt på. Bordeaux är ett av toppskiktest hörnsnålaste lag; på hemmaplan skapar de bara 4,9 hörnsparkar per match. De anfaller främst centralt och någon hörnkavalkad tror jag inte att vi kommer få se – från deras sida. Nice är helt tvärtom och snittar hela 6,0 hörnor på bortaplan, tredje flest i Ligue 1. Gästerna ska med andra ord ha en bra chans att vinna hörnmatchen. 2,50 gånger pengarna räcker gott och väl för det och tas med en medelinsats.

  • Match: Bordeaux – Nice
  • Spel: Flest hörnor: Nice
  • Odds: 2,50 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 15/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar