PSG – Bordeaux

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

PSG jagar formen, man gick på en liten plump förra helgen då man med nöd och näppe klarade 1-1 borta mot Guingamp. Trots ett starkt spelövertag lyckades man inte vara effektiva nog för att segra, men man leder fortfarande serien med tre poäng före Monaco. Innan dess åkte man överraskande ur cupen mot Montpellier, vilket var den första hemmaförlusten i en tävlingsmatch för säsongen. I hemmalaget blir det istället mest spännande att se om Cabaye får speltid och om han gjorde rätt val när han lämnade Premier League. Trion Verratti-Thiago Motta-Matuidi har varit det närmaste magiskt bra på mittfältet. Slår sig den förre Newcastle-spelaren in? Vi får hoppas det, om inte annat så för Frankrikes VM-chanser. Vi är många som gärna ser Cabaye tillsammans med Matuidi och Pogba i Les Bleus.På hemmaplan är PSG förkrossande starka och obesegrade med 33-5 i målskillnad i årets Ligue 1. Bordeaux är inget märkvärdigt bortalag och är minst en klass sämre än PSG. Jag tror på en vändning för Zlatan & Co på fredag och har spelat PSG-vinst med minst två måls marginal till 1,75.

Bordeaux jagar Europa-plats. Bortalaget Bordeaux bröt i förra matchen en bedrövlig förlustsvit när man tog tre viktiga poäng mot St Etienne, en av rivalerna om platserna i Europa League. Gästerna har inte haft en lätt öppning på året. Man började förvisso med att slå ut amatör laget från CFA (div.4) US Raon l’Etape i Coupe de France i sin första match under 2014. Men efter det spelade man fyra matcher utan att vinna och man blev utslagna av just PSG i Coupe de la Ligue samtidigt som man förra veckan gjorde ett praktfiasko på Korsika när man blev utslaget i Coupe de France av amatörlaget île-Rousse som spelar i CFA 2 , alltså franska femte divisonen.  Sedan ligasegern 2008/2009 har man placerat sig på övre halvan varje år, utan att riktigt räcka till för att kriga om spel i Champions League. Sedan dess känns som truppen tunnats ut för varje år.

Lagen möttes i ligacupen häromveckan. Då stod Bordeaux emot bra till slutminuterna när Paris ökade tempot och gjorde både 1-2 och 1-3. Känslan var att man bara gick för fullt sista kvarten. Höstmötet i ligan vanns också av PSG. De fyra senaste mötena har PSG vunnit.

  • Match: PSG – Bordeaux
  • Spel: PSG -1
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 20:30

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar