Barcelona – Sevilla

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Barcelona kommer till dagens drabbning som klara favortier i cupfinalen. Spanska supercupen må inte vara överdrivet prioriterad, men är åtminstone lite mer än en normal vänskapsmatch när trots allt en titel hittas i potten. Givet är att Barcelona får axla ett betydande favoritskap. ”Barca” har fått behålla deras succéfundament från förra säsongen. Dessutom har Barcelona värvat in Malcom från Bordeaux.

Sevilla har redan smygstartat säsongen med Europa League-kval och har väl där skickat ut ungerska Ùjpest med 7-1 över två möten och leder den tredje kvalrundan mot litauiska Zalgiris med 1-0 efter att hemmamatchen är avverkad. Goda chanser att ta plats i Europa League. Sevilla har eventuellt en liten viss anledning till att vara oroliga. i den senaste matchen mot Zalgiris var ineffektiviteten påtaglig.

Jag spelar på Barcelona -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,64 @ Unibet.

  • Match: Barcelona – Sevilla 
  • Spel: Barcelona -1,0 (AH)
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:00, 12/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!