Barcelona – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barcelona är dominanter i spanska la liga och senast man förlorade var mot just dagens motstånd Sevilla. Efter att ha besegrat Arsenal med två mål mot noll på Emirates Stadium i CL och åttondelsfinals första möte, har de ökat sitt favoritskap till titeln som Europas bästa fotbollslag och i Primera División och det ska extremt mycket till för att förstaplatsen ska tappas. Barcelonas supertrio bestående av Suarez-Messi-Neymar är närmast omöjliga att sätta stopp för i rådande form. I tretton av tjugofem matcher har Barcelona vunnit första halvlek.

Sevilla har haft ett omtumlande spelår med djupa dalar och höga höjder. Efter nyår har de steppat upp flera snäpp och står just nu parkerade på femteplatsen i tabellen, det primära målet blir att behålla den positionen. Då kan säsongen, trots allt, tituleras som godkänd. För i Europaområdet ska Sevilla vara, allt annat vore ett fiasko. Sevilla är de enda laget i hela serien, trots femteplatsen som ännu inte vunnit på bortaplan! I fem av tolv matcher har Sevilla förlorat i första halvlek. Nu ska man dessutom möta ett hemmastarkt Barca.

Jag kommer spela på att Barcelona vinner första halvek till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Barcelona – Sevilla
  • Spel: Barcelona vinner första halvlek
  • Odds: 1.72 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20:30, 28/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar