Barcelona – Sevilla

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Barcelona har två poäng till serieledaren Real Madrid med en match mer spelad. Direkt från uppehållet kom Barcelona och plockade en 4-1-vinst mot nästjumbon Granada. Nämnvärt är att siffrorna möjligen var lite missvisande. I dagens match kommer laget säkerligen få det tuffare och kan inte räkna med att köra över sina motståndare. Aleix Vidal, Arda Turan och Rafinha är med på skadelistan.

Sevilla står i kamp med Atlético Madrid om den åtråvärda tredjeplatsen, vilken leder till en Champions League-plats medan fyran får kvala. Det som skiljer dem åt just nu är målskillnad. Sevillas form är inget vidare. Man har inte vunnit på fem matcher efter varandra. Gästerna ska dock inte underskattas här och de brukar kunna steppa upp när nivån på motståndet höjs. Man lär vara taggade inför det här mötet.

Jag spelar på under 4,5 mål till 1,68 @ ComeOn.

  • Match: Barcelona – Sevilla
  • Spel: Under 4,5 mål
  • Odds: 1,68 @ ComeOn
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:30, 5/4

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!