Barcelona – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barcelona har haft en bra säsong trots att laget besegrades av Atletico Madrid i kvartsfinalen av Champions League. Katalanerna plockade hem La Liga-titeln och har chansen på en andra stor titel denna säsong, Copa del Rey. Barca borde ha ett gott självförtroende efter fem raka segrar i primera division med en sinnessjuk målskillnad på 24-0. Barcelona får en ny dimension i spelet tillsammans med Suarez och nu hotar man helt plötsligt på fler håll än tidigare.

Sevilla har sått för en urusel prestation i La Liga den här säsongen men kommer ändå undan med klart godkänt efter finalvinsten mot Liverpool i Europa League tidigare i veckan. Den fina med årets vinst är att en plats till Champions League låg i potten och givetvis lär det firas ordentligt i Sevilla efter detta. Det tror jag är faran med en ny finalmatch så tätt inpå, för jag tror det blir otroligt svårt att ladda om för Sevilla. Vid en förlust mot Liverpool så tror jag att revanschlustan hade varit betydligt större hos laget, nu lär man istället vara väldigt nöjda med årets säsong.

Jag tror Barcelona vinner med ett par bollar till 1,75 @ bet365.

  • Match: Barcelona – Sevilla
  • Spel: Barcelona -1,5
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar