Valencia – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Redan på förhand känns den här matchen väldigt avslagen med tanke på första mötet mellan lagen. Barcelona vann nämligen med hela 7-0 hemma på Camp Nou.

Valencia har bara en vinst på sina sju senaste matcher. Lagets form är definitivt katastrofal för tillfället. För hemmalagets del handlar mycket om att rädda den heder som eventuellt finns kvar. Valencia som vanligtvis brukar finnas i övre skiktet av tabellen, placerar sig numera på 14:e platsen i tabellen. Faktum är att laget ligger nämre negativ kvalplats än platserna till Europa. På de fem senaste spelade matcherna har det blivit två oavgjorda och tre stycken förluster.

Barcelona å sin sida går som tåget och har vunnit samtliga sina matcher under 2016. I ligan ligger laget i topp, i Champions League förbereder de sig för att möta Arsenal i åttondelsfinalen och i den inhemska cupen är de i praktiken redan klara för final. Det som karaktäriserar laget och vad som är nyckeln till deras framgång på flera fronter är hungern. Om vi känner Barcelona rätt kommer de, trots 7-0-överläget, gå för segern även här.

Jag spelar raka tvåan till 2,00 gånger pengarna @ Unibet.

  • Match: Valencia – Barcelona
  • Speltips: Barcelona (2)
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 21:00, 10/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar