St.Gallen – Valencia

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

St. Gallen är inget lag som jag har någon större koll på men man går bra i den inhemska ligan och ligger bara fyra poäng bakom CL-laget Basel som toppar tabellen. Man kommer senast från en 3 – 0 vinst på bortaplan mot tabelljumbon FC Lausanne Sport, men i Europa League går man sämre där man åkt på två raka förluster nu mot Swansea (0-1) och Valencia (1-5). Med endast tre poäng på kontot innebär det att man gör bäst i att vinna den här matchen om det ska bli någon fortsättning i EL efter gruppspelet. Jag såg stora delar av bortamatchen mot Valencia och visar man upp ett sådant spel idag så kommer det bli ännu en slakt. Man blev totalt överkörda från minut ett och innan domaren blåst av för halvtid så hade vi 4-0 till Valencia. Man skulle nog må som bäst av att köra ett kompakt försvar mot spanjorerna, men det är något som man absolut inte har råd med idag. Nu spelar man på hemmagräs och här kommer man försöka gå framåt och styra spelet, något som kommer ge Valencia en hel del ytor att operera på. Hemmalaget förväntas ställa upp med samma manskap som i senaste matchen mot Valencia. Senast det begav sig och de här två lagen möttes vann Valencia som sagt relativt enkelt, och då målvakten Lopar inte hade den bästa dagen på jobbet, rann det iväg och resultatet skrevs till hela 5 – 1. Dock är det som känt helt annorlunda att möta Valencia på ett kokande Mestalla

I valencialägret har det på sistone hänt mycket i och kring klubben. Sportchef Braulio har fått lämna efter en längre tid på posten, och kommer antagligen inte saknas nämnvärt av någon i klubben. Det har redan börjat spekuleras om ersättare till sprotchefsposten. Valencia har visat upp ett tveksamt spel i ligan på slutet och hade man inte vunnit över Getafe (1-0) förra helgen så hade det nog varit tack och adjö till tränare Djukic. Han är otroligt ifrågasatt just nu och även fast det är ligan som är prio ett så tror jag gärna att han vinner den här matchen för att hamna på plussidan igen. Valencia kom in snett i den här turneringen då man förlorade motSwansea med hela 0-3 hemma på Mestalla, men efter detta måste man säga att laget höjt sig rejält. I bortavinsten mot Kuban (2-0) spelade man riktigt bra och som sagt så körde man över St. Gallen fullständigt senast. Man har roterat en hel del i det offensiva när det varit Europa League och så kommer det förmodligen vara även idag. Men Valencia har en del riktigt intressanta spelare som är unga och hungriga, så det behöver inte vara negativt med rotation. Fede (bilden) är helt fantastisk att skåda och även unga anfallaren Paco Alcacer tror jag går en ljus framtid till mötes. Så hur man än vrider och vänder på det så kommer Valencia ställa upp med ett slagkraftigt lag framåt idag. Vi har även Piatti med som har en hel del att bevisa efter en minst sagt ljummen period. Målvakt Alves kommer inte till spel idag och inte heller Guardado, Feghouli eller Joao Pereirakommer medverka. Det var en enorm klasskillnad senast dessa lag möttes och jag har svårt att tro att så mycket har förändrats på ett par veckor. Förvisso har St. Gallen hemmagräs nu men det tror jag bara gynnar Valencia ännu mer och öppnar upp spelet. Betsson sticker ut bland bolagen med ett odds på 2,01 för det här spelet och det får sig en medelinsats.

  • Match: St. Gallen – Valencia
  • Spel: Bortalaget över 1,5 mål
  • Odds: 2,01 @ betsson
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 19:00 , 7/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar