Malaga – Valencia

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Primera División fortsätter och ikväll tar Malaga emot Valencia på Estadio La Rosaleda

I början av Juni hade Málaga toppform och just nu har man en dipp. Seriesjuan har för tillfället sex raka matcher utan vinst (0-3-3) och ser oinspirerade ut på planen. När en förlust avverkat en vinst i seriespelet, har man inte kommit tillbaka på vinnarspåret i matchen därefter en enda gång. Los Bonquerones har ett målsnittet i sina matcher på 2,2 respektive 2,8.

Valencia har bara förlorat en av deras 11 senaste matcher, vunnit sju och således spelat tre oavgjorda. Den fina trenden har fört dem upp till femteplats och upp till CL-kvalplatsen som innehas av Sevilla skiljer en pinne. Grundkapaciteten är enorm i detta Valencia och man har förlorat lika få matcher – tre stycken – som Real Madrid och Barcelona på 20 omgångar. Det finns en del spelare borta inför mötet, men Valencias grundkapacitet och form tror jag väger tungt.

Jag väljer att spela Valencia 0,0 AH till  1,98 gånger degen @ bet365.

  • Match: Malaga – Valencia
  • Spel: Valencia 0.0 AH
  • Odds: 1,98 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp 20.45, 2/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar