Valencia – Malaga

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Kvällens sena match i spanska La Liga hittar vi på Mestalla mellan Valencia och gästande Malaga. Valencia lyckades kriga sig till en poäng mot Sevilla i öppningsmatchen och söker nu sin första trepoängare för säsongen. Men Malaga är inget skitlag och jag skulle nog inte våga mig på 1×2 i den här matchen. Testar istället ett överspel där jag tycker vi erbjuds ett fint odds.

Valencia hade en tuff bortamatch i första omgången då man besökte Sevilla på Ramon Sanchez Pizjuan, och hur matchen utvecklade sig så tror jag man är väldigt nöjda över resultatet 1-1 där. Rodrigo De Paul blev inbytt i den 66:e matchminuten, och redan en minut senare så hade han fått syna det röda kortet efter att ha viftat med armbågen. Valencia låg under med 0-1 i det skedet och det kändes givetvis jättetufft att få med sig några poäng hem efter detta. Men man fick en hörna i matchminut 88 och flyttade fram det mesta man hade. Efter en liten tilltrasslad situation kunde till slut nyförvärvet Lucas Orban slänga sig fram och brösta in kvitteringen för sitt Valencia. Jag har sett laget dåligt på försäsongen, men som jag fattat det så är det ett mer defensivt Valencia den här säsongen. Särskilt defensivt tror jag dock inte det blir ikväll, knappast mot det här motståndet och knappast hemma på Mestalla. Man lär nog ösa på framåt och det hoppas jag kan öppna upp den här matchen. Förutom avstängda De Paul så har man inga större bekymmer i truppen.

Malaga har nu upplevt en massvis spelarflykt två säsonger i rad, där man blivit av med det mesta av värde i truppen. Till den här säsongen så var det målvakt Willy (Man City) och högerback Jesus Gamez (Atletico) som försvann. Men på något vis så får man alltid ihop det ändå, vilket jag även tror man får den här säsongen. Truppen är inte alls stjärnspäckad på något vis, men man visar stort hjärta ute på planen. Premiärmatchen gick på bästa möjliga sätt då man besegrade Athletic Bilbao med 1-0 hemma på La Rosaleda, detta efter att nyförvärvet Luis Alberto slagit in sin egna retur på straff. Nu ska det sägas att man hade tur med ett domslut i slutet på den matchen, men jag tycker det är en vinst som man absolut inte behöver be om ursäkt för. Man kommer störa väldigt många lag den här säsongen och det känns verkligen inte som man är helt borta här med lite flax på vägen. Tyvärr är det ett stort minus att vänsterback Antunes är avstängd i dagens match, en av lagets absolut bästa spelare i försvarslinjen.
Förutom Antunes så är även Duda avstängd här. Vi stryker även Portillo och Tissone som går skadade.

Jag förväntar mig bra fart från hemmalaget här som säkerligen är sugna på en första trepoängare för säsongen. Men jag känner ändå att Malaga kan vara med och bidra till överspelet här, för man visade upp ett fint spel i öppningsmatchen. Över 2,5 mål blir mitt spel och insatsen blir strax under medel.

  • Match: Valencia – Malaga
  • Spel: Över 2,5 mål (goal line)
  • Odds: 1,925 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 22:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar